Injil Injil

Naha Gusti ngalampirkeun Amérika?

Naha Gusti ngalampirkeun Amérika? Gusti parantos ngawartoskeun bangsa Israil ngeunaan naon-naon anu diarepkeun ti aranjeunna nalika aranjeunna angkat ka tanah jangji. Ngadangu naon Anjeunna nyarios ka aranjeunna - "Ayeuna bakal kalebet, upami [...]

Injil Injil

Naon ngeunaan kabeneran Allah?

Naon ngeunaan kabeneran Allah? Kami "dibenerkeun," dibawa kana hubungan anu 'leres' sareng Gusti Allah ku iman ka Yesus Kristus - "Ku sabab éta, sabada diyakinkeun ku iman, urang ngagaduhan katenangan sareng Gusti Allah ngalangkungan Gusti urang Yesus [...]