Injil Injil

Iman dina yuswa Covid-19

Iman dina yuswa Covid-19 Seueur urang anu henteu tiasa hadir garéja nalika ieu pandemi. Gereja-gereja urang tiasa ditutup, atanapi urang henteu ngarasa aman hadir. Seueur urang moal gaduh [...]

Mangga nuturkeun jeung kawas urang:
Injil Injil

Naha Gusti ngalampirkeun Amérika?

Naha Gusti ngalampirkeun Amérika? Gusti parantos ngawartoskeun bangsa Israil ngeunaan naon-naon anu diarepkeun ti aranjeunna nalika aranjeunna angkat ka tanah jangji. Ngadangu naon Anjeunna nyarios ka aranjeunna - "Ayeuna bakal kalebet, upami [...]

Mangga nuturkeun jeung kawas urang:
Injil Injil

Kami beunghar 'dina Kristus'

Kami jadi beunghar 'dina Kristus' Dina jaman ayeuna kabingungan sareng robih, mertimbangkeun naon anu ditulis Salomo - "Sieuneun PANGERAN mangrupikeun awal hikmah, sareng Pangetahuan Anu Maha Suci [...]

Mangga nuturkeun jeung kawas urang:
Injil Injil

Naon ngeunaan kabeneran Allah?

Naon ngeunaan kabeneran Allah? Kami "dibenerkeun," dibawa kana hubungan anu 'leres' sareng Gusti Allah ku iman ka Yesus Kristus - "Ku sabab éta, sabada diyakinkeun ku iman, urang ngagaduhan katenangan sareng Gusti Allah ngalangkungan Gusti urang Yesus [...]

Mangga nuturkeun jeung kawas urang: